Smslån snabbt utan ränta

Av | maj 11, 2014

Hos många av långivarna kan man låna pengar snabbt och räntefritt. När det gäller räntefria smslån så betalar man endast tillbaka det man har lånat. Helt utan extra kostnad. Du slipper lägga pengar på ränta och avgifter.

Man ansöker på internet, SMS eller telefon. Det är enklast via internet, då du fyller i låneansökan. Man får snabbt svar och de räntefria smslånet kommer direkt till ditt bankkonto beroende på vilken bank man har.

Här ovanför kan man jämföra vilket som är det bästa erbjudandet med räntefritt smslån. När man ska låna första gången, kan man låna olika lånebelopp för att få det räntefritt t ex låna 1000 kr. Räntefria SMSlån brukar vara i 30 dagar. Därefter har man chans att förlänga smslån, om du inte har möjlighet att betala tillbaka i tid. Men då kostar det extra avgift. Det minsta du kan låna räntefritt är 500 kr i 30 dagar.

Smslån snabbt utan UC

UC betyder upplysningscentralen där man kollar om man har betalningsanmärkningar och deklarerad årsinkomst. Vid en låneansökan görs oftast en kreditförfrågan till UC.

Om man har betalningsanmärkningar, har du möjlighet att låna utan en kreditförfrågan på UC. Kreditupplysningen får oftast fram saker som de inte behöver veta. Då kanske vissa vill låna utan UC istället. Upplysningscentralen gör ofta kreditupplysningar för att kolla om man har gjort flera protokoll. Om man har flera protokoll, minskar chansen till att man får ta ett godkänt SMSlån. Då tar du heller ett lån utan UC.
Även vissa privatlån kan man låna utan UC. Du kan använda pengarna till vad du vill. Betala av dina skulder eller räkningar.

Kreditgivaren kollar om du är kreditvärdig på ett annat sätt, istället för UC.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.