Snabblån utan ränta första gången

Av | maj 11, 2014

Snabblån utan ränta

För dig som vill teckna ett snabblån men kanske även vill undvika den något högre räntan som man faktiskt får betala när man använder sig utav snabblån och sms lån så finns nu ett erbjudande som är alldeles fantastiskt.

En del företag har börjat med att erbjuda nya kunder räntefria lån. Dock så brukar det bara gälla helt nya kunder och bara första lånet. Men trots detta så är det ett fantastiskt erbjudande. Du får alltså ett helt gratis lån.

Snabblån kostnadsfritt?

Du lånar 1000 kronor och när du sedan är klar med lånet så betalar du tillbaka 1000 kronor. Låter det för bra för att vara sant? Vad är haken? Men det finns som med allt annat även en liten hake här, ibland kan det vara att man har väldigt kort tid på sig att betala tillbaka pengarna för att uppfylla kraven för det räntefria lånet. Men vet man att man kommer kunna betala tillbaka pengarna inom ett par dagar så kan det vara en otrolig möjlighet att få långa pengar utan ränta, även om det bara gäller första gången man lånar. Men som alltid när det kommer till ekonomi och lån så gäller det att man vet vad man ger sig in på.

 

Att tänka på vid snabblån utan ränta

Läs igenom alla avtal och villkor så du har stenkoll på vad som gäller när det kommer till återbetalning och dylikt för att undvika att det uppstår problematik när lånet väl skall betalas tillbaka. Håll alltid en bra dialog med din långivare så kommer även ditt lån att gå alldeles galant.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.